FM Distributeur worden

Al sinds 2004 is FM GROUP één van de snelstgroeiende netwerkmarketingorganisaties in de wereld. En geloof het of niet… we staan nog maar aan het begin van een razendsnelle opmars in de wereld van geuren, dromen, verleiding en... fun!!!

FM GROUP stelt zich tot doel jou een zeer voordelig aanbod van hoogwaardige producten te bieden én, indien je dat wenst, een inkomen te verschaffen op een wijze die je tot nu toe zeer waarschijnlijk nog niet eerder hebt ervaren. Met FM GROUP verdien je niet alleen geld; je hebt ook waanzinnig veel plezier en lol samen met je allerbeste vrienden, familie en kennissen.

Zoals je elders op onze website kunt ontdekken, is ons productaanbod zeer breed: parfums van de allerhoogste kwaliteit met de meest uiteenlopende geuren: bloemig, oosters, fruitig en nog veel meer.

Daarnaast bieden we ook professionele cosmeticaproducten voor slechts 1/5 van de prijs die je gewend bent te betalen en die je zeker eens uit zou moeten proberen. En last but not least bieden we een heel verrassende lijn For Home producten.

Een aantal aspecten staat bij FM GROUP erg hoog in het vaandel:

 • De allerhoogst mogelijke prijs/kwaliteit-verhouding
 • Volledige tevredenheid van de klant
 • Voor elke klant een geschikt en aantrekkelijk product
 • Een uitgekiend verdienstenplan
 • Plezier maken én geld verdienen!

 • Wij zijn ervan overtuigd dat we met bovenstaande troeven een aantrekkelijk concept bieden dat maakt dat je leven er van de ene op de andere dag een stuk leuker op wordt! Want zeg nou zélf: wat is nu leuker om een enthousiaste glimlach te toveren op de gezichten van jouw vrienden nadat je hen met onze producten kennis hebt laten maken. Je verdient er desgewenst nog geld mee óók, en die mogelijkheid kun je jouw vrienden, kennissen en collega’s ook bieden!

  We nodigen je graag uit om je bij ons aan te sluiten en zélf te ervaren wat FM GROUP voor jou kan betekenen!

  Wordt FM GROUP DISTRIBUTEUR en bouw je eigen verkoopnetwerk!

  De basis van ons succes is het enorme verkoopnetwerk dat wij in twee jaar tijd in Nederland hebben opgebouwd. Duizenden enthousiaste FM GROUP Distributeurs profiteren niet alleen van de hoogst mogelijke inkoopkorting van zo’n 30%, maar óók van de mogelijkheid om een extra inkomen op te bouwen. Door onze producten direct te verkopen aan vrienden, kennissen of collega’s verdienen onze Distributeurs een verkoopmarge van zo’n 30%. Bovendien hebben zij de mogelijkheid om een verkoopnetwerk van subdistributeurs op te bouwen waarbij je ook een extra commissie verdient over alle inkopen uit jouw verkoopnetwerk. Als Distributeur verdien je geld sámen met de mensen in jouw team!

  Wat zijn de opstartkosten:

  Ben je nog steeds enthousiast en wil je gelijk beginnen met FM Parfum verkopen? Het bedrag om uw eigen thuis parfumerie op te starten bedraagt slechts € 65.00 (inclusief verzendkosten) voor de starters map. U ontvangt voor dit bedrag de starters map met 150 parfum testers voorzien van de nieuwste geuren uit het FM assortimen.

  Ook zo enthousiast geworden?

  Neem contact op via info@treasure-shop.nl en wij sturen u een formulier die u kunt invullen. Als u deze hierna weer opstuurt kunnen wij alles in orde maken en u mailen zodra u de starters map kan bestellen. 

   

  Verlanglijstproducten

  U heeft geen items op uw verlanglijstje