Fun facts

Facts wat je (nog) niet wist over parfum

  • De plek op je lichaam waar het best parfum kunt aanbrengen is waar de hartslag gevoeld wordt en daardoor de temperatuur van je bloed warmer dan de rest van je lichaam; de hals, net achter de oorlel en bij de slaap, maar ook de binnenkant van de pols, elleboog en zelfs de knieholte zijn perfecte plekken.

  • Het beste moment om parfum aan te brengen is direct na een douchebeurt. Door de luchtvochtigheid gaan je porieen openstaan en neemt de huid de parfum beter op en blijft de geur langer hangen.

  • Spray de parfum zo’n 20 centimeter afstand vanaf de plek bv. pols en laat het door de lucht aantrekken. Voorkom wrijven of deppen. Hierdoor kan de geur afbreken, de geursterkte verminderen of zelfs verdwijnen.

  • Test parfum altijd op de eigen huid. Lichaamsgeur is bepalend voor een luchtje.

  • Hoe lang de parfum blijft hangen heeft te maken met het seizoen. Voornamelijk door de omgevingstemperatuur kan de geur veranderen en vaak een sterkere geur krijgen.
    Tip: gebruik in de zomermaanden lichtere en zachtere geurtjes en gebruik in de winter warme notige geuren. 

  • Zet de parfum nooit in de zon. Door het licht en de hitte kan de geurstof worden afgebroken, de reactie van de hitte kan zorgen voor roodheid en irritatie op de huid. Zelfs wanneer het flesje nog nooit geopend is. Ook de badkamer is dus geen goede plaats om de parfum te bewaren. Bewaar  parfum altijd op een koele en droge plek.

Verlanglijstproducten

U heeft geen items op uw verlanglijstje